“Yeni Bir Katılım Mekanizması Olarak Kent Konseyleri” Semineri Çevirimiçi Olarak Gerçekleştirildi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin her Perşembe düzenlediği seminerlerin 01/07/2021 tarihindeki davetlisi Prof. Dr. Mithat Arman Karasu oldu. İİBF Dekanı Sayın Prof. Dr. Ömer Faruk ALTUNÇ, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen seminerde  Prof. Dr. Mithat Arman KARASU’nun Yeni Bir Katılım Mekanizması Olarak Kent Konseyleri isimli sunusu çevirimiçi (online) olarak gerçekleştirildi. Bu seminerde Karasu,  Kent Konseylerine neden ihtiyaç duyulduğu, Dünyadaki ve Türkiye’deki kent konseyleri uygulamalarının neler olduğu ve Türkiye’deki Kent konseylerinin çalışmalarını anlattı. Bu seminer eş zamanlı olarak hem Google Meet hem de Muş Alparslan Üniversitesi İİBF YouTube kanalından sunuldu. Oldukça verimli geçen bu seminer katılımcıların sorularının cevaplanması ile bitirildi.