Fakültemizde Oyunla Öğrenme Girişimcilik Programı Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Oyunla Öğrenme Girişimcilik (Learning by Doing-Entrepreneurship Training Program in Turkey) Programı” düzenlendi. İ.İ.B.F. Dekanı Prof.Dr.Ömer Faruk Altunç tarafından koordine edilen ve İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Zeliha Tekin ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden Doç.Dr.Selva Staub tarafından verilen iki günlük eğitimde şu etkinlikler gerçekleştirildi:

Doğadan Canlılar, Girişimcilik Ekosisteminin tanıtılması-benden girişimci olur mu?, Yaşayarak öğrenme girişimcilik çarkı ve girişimci kişilik özellikleri, ekonomik kalkınma ve bölgesel ekosistem, networking ve mentorlük. Katılımcıların yenilikçi-üretken öğrenme ve öğretme yeteneklerinin oyunla geliştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliği Rektör yardımcılarımız, Prof.Dr. Murat Aydın ŞANDA, Prof.Dr.Cevad Selam, Prof.Dr.Yaşar Karadağ, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof.Dr.Ulaş Çaydaş ve Genel Sekreterimiz Harun Demir ziyaret etti. Eğitimden sonra katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.