Öğrenci Memnuniyet Anketi

Sevgili Öğrenciler;
Cevaplayacağınız bu anket, Muş Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin mevcut durumunu ortaya koymak ve geleceğe dönük yapılabilecek iyileştirmeleri saptamak amacıyla yapılmaktadır. Bu nedenle katılımınız ve ankete vereceğiniz samimi cevaplarınız bizim için çok önemlidir.

Lütfen anketi cevaplarken aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

1) Bu dönem aldığınız “bütün dersler” için anketi ayrı ayrı cevaplayınız.

2) Her ders için yanıtlarınızı gönderdikten sonra anketin sonunda yer alan “yeni bir yanıt gönder” linkine tıklayarak farklı bir ders için anketi cevaplayabilirsiniz.

3) Farklı zamanlarda Google Classroom’da açılan sayfayı ziyaret edip anketi doldurmadığınız dersler için anketi cevaplayabilirsiniz.

4) Bu anketi otomasyonda danışmanlar tarafından size gönderilen linki tıklayarak da cevaplandırabilirsiniz.

5) Google Classroom’dan 3fggiqm  kodu ile giriş yapıp anketi cevaplandırabilirsiniz.

6) Aşağıdaki linki tıklayarak anketi cevaplandırabilirsiniz.

Ankete Erişim Linki